Future ready: Signal Forum 2024 | SKVOT
Skvot Mag

Future ready: Signal Forum 2024

Konference, která tě přenese do budoucnosti artu, vědy a techniky. Jsi ready na event, co změní tvoje vidění světa?

Future ready: Signal Forum 2024
2. října 2024 TIPY Článek

Praha už za pár dní zažije epic událost. Signal Festival spojil síly se slovenským Sensoriem a přináší dvoudenní konferenci, která propojuje art, vědu a technologie. Takže pokud si jedeš na future vibes a nechceš o nic důležitého přijít, musíš tam rozhodně být.

 

What's the deal?

Zapiš si datum 11. a 12. října 2024. To se v CAMPu v centru Prahy setká 15 kreativních speakerek a speakerů, kteří ti ukážou, jak spolu tvořit udržitelný život pro 21. století a dál.

„Signal Forum není jen tak ledajaká konference. Do Prahy totiž dostane ty nejkreativnější mysli z celého světa. Program se doplňuje se Signal Festivalem, takže o inspiraci nebude nouze. Nabídne také téměř nekonečné množství prostoru pro networking během doprovodných akcí a večerních parties“, říká o konferenci Jitka Rýzner Pánková, manažerka marketingu a komunikace Signal Fora.

For real, co na tebe čeká?

Témata propojující kreativitu, technologie a udržitelné inovace v podání těch nejkreativnějších lidí. Čekni hlavní speakery:

  • — Michaela Musilová

Astrobioložka, autorka a marsonautka, která vede výzkum spojený s vesmírem v institucích po celém světě. Dokonce i v NASA, kde řídila simulované mise na Mars a Měsíc. Come on, MARS!? Ještě neznáš tuhle ženu s velkým Ž? Po konferenci se to změní.

  • — Ariane Koek

Vizionářka, nezávislá strategická kulturní konzultantka, producentka, kurátorka a spisovatelka, která geniálně propojuje umění a vědu. Získala mezinárodní uznání za iniciování programu Arts at CERN v roce 2009.

  • — Foxdog Studios

Lloyd a Peter, dva programátoři, co udělali z IT docela fun záležitost a roboty naučili připravovat hotdogy. A nejlepší na tom je, že do dění vtáhnou i tebe a tvůj telefon, protože jejich představení jsou interaktivní.

Zdroj: instagram.com @signal.forum

  • — Carlos Bremond ze studia Superbien

Kreativní technolog, který se studiem Superbien rozsvítil i Empire State Building. Experimentuje s generativní AI v reálném čase. 

  • — A spousta dalších světových kapacit  

Proč tam být?

Protože FOMO je tady realita. Jestli se aspoň trochu zajímáš o AI, future tech, digitální umění nebo chceš vědět, jak budou vypadat zábavné technologie za pár let, Signal Forum je rozhodně the place to be.

Taky se připrav na Meet Market pro networking, kde potkáš zástupce firem, umělce, technologické nadšence a další kreativce. Večer tě pak čekají parties v klubu Swim s řečníky, umělci, performery a týmem Signal Fora i Signal Festivalu.

A jestli chceš i něco tvořit, zajdi si na workshop se studiem Superbien. Naučíš se tam pracovat s AI na přípravě futuristického muzikálu.

Tady se tvoří budoucnost

A my u toho rozhodně nesmíme chybět. Tak s kým se uvidíme na Signal Foru?

Jestli tam půjdeš, nezapomeň sezvat i všechny svoje friends. Ať ti pak nemusí závidět u těch parádních storíček, která už za pár dní budeš nadšeně sdílet.

Web akce