PŘEDSTAVENÍ ONOFFLINE PLATFORMY SKVOT | SKVOT
Skvot Mag

Představení onoffline platformy Skvot

Přicházíme s projektem, který tě posadí na zadek. Umění, kreativa a mnoho dalšího – spojené se vzděláním.

Představení onoffline platformy Skvot
card-photo

Valerie Kasalová

SKVOT Copywriter

17. října 2022 Článek

Nacházíš se u zrodu nového projektu na kterém pracovalo mega moc lidí, abys dnes mohl/a zírat – seznam se s onoffline platformou SKVOT. Tento startup představuje spojení kreativních odvětví s online vzdělávacími kurzy, kterých se budeš moci zúčastnit. Vzdělání je pro nás prioritou číslo jedna a jsme rádi, když lidé chtějí upgrade ve svém oboru nebo mají zájem objevovat nové výzvy, které je zajímají. Nápad na tento cool projekt vznikl v roce 2019 a tento rok se dostává i k nám do České republiky. Jsme velmi rádi, že ti ho můžeme ofiko představit. Všechny online kurzy se budou zaměřovat na oblast kreativy, umění a designu. Mimo Česko se tento projekt rozbíhá i v jiných krajinách, kde se tento rok představí také. Jedná se o Polsko a Maďarsko – a pevně věříme, že se budeme každým rokem rozrůstat.

 

Na co se můžeš těšit?

Pokud jsi fanda kreativy, bude pro tebe SKVOT druhým domovem. Již brzy budeš mít možnost se registrovat do prvních kurzů, u kterých věříme, že najdeš to pravé přesně pro tebe. Získáš tak nové dovednosti z online prostředí, které můžeš snadno implementovat do offline světa. Tím se tedy dostáváme ke spojení, které můžete vidět na našich stránkách a to je „onoffline“. V případě, že rád/a vybočuješ z trendů a pravidla jsou pro tebe pasé, rádi tě uvítáme s otevřenou náručí.

A co naši lektoři? Jsou to lidé, kterým kreativa proudí žilami a tvoření něčeho nového je pro ně denním chlebem. Poskytnou ti úplně jiný pohled na věc nebo problémy a ukážou nový směr, díky kterému se snadno odlišíš od druhých. Je dobré být občas jiný, nejít s proudem a vytvářet nové a lepší věci, které ostatním vypálí zrak. Pro SKVOT je důležité, aby každý lektor nebyl pouze „obyčejný člověk“ ale hlavně kreativec s otevřenou myslí. Jsou to lidé, kteří ti pomohou otevřít hlavu a vymyslet nápady, o kterých se ti ani ve snu nezdálo.

Kdo jsme a co ti chceme předat?

Jsme komunita, která ráda vyčnívá z davu a to stejné chceme naučit i tebe, když se přihlásíš do našeho kurzu. Protože se nikdy nesmíš spokojit s tím, co chtějí lidé kolem tebe. Musíš neustále posouvat své hranice a překonávat se v tom, co tě baví. Protože boření standardů ti může pomoci změnit svět a okolí. To vše představuje onoffline platforma SKVOT – poskytne ti místo mezi lidmi, kteří tě podpoří ve všem, co se rozhodneš dělat kreativně. Budeš moci rozšířit své portfolio a posuneš tak svou kariéru zase o kus dál. Protože i v dospělosti si můžeš plnit své sny – s tím ti rádi pomůžeme, když nám dáš šanci.

Jsme tu pro ty, které baví umění

SKVOT se pro tebe budoval velmi dlouho do podoby, ve které ho budeš moci brzy vidět. Platforma byla navržena přímo pro lidi s kreativní duší – ty u nás mile rádi přivítáme. Proto bychom rádi vyzdvihli design a prezentaci našich kurzů, na kterou budeš moci brzy čučet i ty. SKVOT má originální náboj, který ti již brzy předvedeme v plné síle. Orientujeme se spíše na kreativní duše, které rády překračují limity a startup je proto více umělecky zaměřený. To jde vidět i na designu celé webové stránky a fotografiích lektorů jednotlivých kurzů, které jsou stejně kreativní, jako oni sami. Avšak není zde místo jen pro umělecké studenty, protože oblast kreativy je také úzce propojená i s business prostředím. SKVOT ti nabídne unikátní spojení kreativy a businessu, co tvojí kariéru nakopne do úplně jiné dimenze. Ve SKVOTu je vítán každý, kdo má chuť se vzdělávat a zároveň se nebojí trochu experimentovat či posouvat hranice. Jestli si se v tom našel/našla, pojď do toho s námi a můžeme ti zaručit, že toho nebudeš litovat.